qui som?

Projecte col·laboratiu

creix amb dansa

 Un projecte educatiu que neix amb la il·lusió de transmetre els coneixements de la dansa des d’una perspectiva lúdica i dinàmica.

A través del joc, la improvisació i el ritme, es treballa individualment per descobrir les capacitats i condicions de cadascú i també en equip, per fomentar el companyerisme, la creativitat i la convivència. Descobrirem el món de la dansa i el ballarí, per tal de conèixer i valorar la dedicació i l’esforç que comporta i les possibilitats del món de la dansa.

inncredu

Projecte educatiu basat en la transformació social, com a eina de creixement, a través de la suma de totes les realitats individuals i col·lectives que formen una comunitat. La inclusió educativa i la inserció social garanteixen la participació de tots els membres d’una societat.

Des d’Inncredu s’ofereixen serveis personalitzats de formació, intervenció, assessorament i acompanyament, per fer front als reptes quotidians i millorar la qualitat de vida de les persones.

Team

Equip humà

nàdia pesarrodona rovira

Cofundadora

agustí castillo cañiz

Cofundador

Ballarina, coreògrafa, professora i professional de la dansa. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Fundadora i directora del projecte Creix amb dansa. Professora de dansa i expressió corporal a les universitats de Barcelona i Girona.

És una enamorada de les activitats a la natura, els animals, l’esport i la cuina energètica i terapèutica.

Llicenciat en ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Màster en Educació Especial i Autisme. Fundador i director de la iniciativa  Inncredu. President de l’Associació de la Federació Internacional d’Educació Física a Catalunya. 

Apassionat de les relacions humanes i el treball cooperatiu, per la transformació de la societat a través del moviment, l’educació física i l’esport.