Posa’t en contacte

Esperem la teva proposta

Des d’eclèctic estarem encantats de parlar amb tu i que ens facis arribar les teves inquietuds i idees per generar l’activitat que tens en ment. A banda de les activitats enfocades als diferents grups d’edat i a la comunitat, podem crear propostes a mida, adaptant-nos a les teves necessitats i al de les persones participants. Aquestes adaptacions poden ser derivades de necessitats específiques de suport educatiu, fruit de la diversitat funcional d’alguna de les participants o englobades en un fil conductor i una temàtica concreta.
Contacta’ns i descobreix el que podem fer per tu!

Proposta Activitats
activitats familiars

Aprendre a moure’s en familia, gaudint de totes les persones que la componen, mentre es promou l’activitat física com a eina pel benestar.

activitats comunitàries

Moure’s en comunitat, tenint en compte les necessitats de les persones participants i gaudint de la diferència com a element enriquidor.

activitats gent gran

Fomentar un envelliment saludable i actiu, promovent la memòria i es habilitats cognitives, mentre es gaudeix d’altres membres de la comunitat.

activitats infants i joves

Gaudir d’un oci responsable i cívic, promovent un lleure alternatiu i saludable, acceptant les diferències personals i col·lectives.

activitats a mida

Activitast a mida adaptant-les a les necessitats de les persones participants i tenint en compte possibles fils conductors o temàtiques concretes. 

Que ens mou?

Qui som?

Què fem?

Email

Envia’ns un missatge

Telèfons

665 3183 59 (Agustí)
636 229300 (Nàdia)

Correu electrònic

eclectic@movimenteclectic.com
eclectic.moviment@gmail.com

xarxes socials